Monday 10 February 2014

BARCELONA VERDA

les ciutats son realment insuportables! tots aquests cotxes, tots aquests edificis claustrofòbics, caos, barull... jo sòc un pagès dins al cor, vinc de la campanya, necessito verd! naturalesa! contacte amb la terra.
ès por això que he decidit que si un dia d'aquests em torno imperador del mòn una de les primeres lleis impopulars que farè serà aquesta:
totes les ciutats han de ser lliures de cotxes! tots els carrers i totes les places hauran de ser parcs plens de arbres i flors!
(seria un imperador una miqueta hippy si voleu)

aquì teniu una idea de com quedaria la ciutat de barcelona desprès del canvi! ...la barcelona que m'agradaria...

aquò teniu un cerrer de la ciutat vella avans (no està mal, cal dir-ho...) i desprès:tota la zona de plaça d'espanya, un'area d'un gris espantos... es tornaria aixì, un parc inmens per tot el barri, com podeu ver aqui debaix:encara no he acabat! aixì seria com quedarian unes clàssiques façanes del eixample. qué os sembla?desprès vos mostro un altre exemple, zones de circulació intensa i insuportable es convertirian en llocs maravillosos on gaudir els dies de sol.zones apocalíptiques com el forum, serian parcs agreables per a tothom.carrers terribles com la laietana serian a partir d'aquesta reforma uns passeigs dels mès bonics del mòn!vinga! en el cas (poc probable) que no em torni imperador universal, desitjo de veritat que almenys algun carrer es transformi d'aquesta manera! que algú fagi alguna cosa, si us plau!

1 comment:

Note: only a member of this blog may post a comment.